Araçlara saldırı:1 gecede 8 aracın lastiklerini kestiler

Hızır bey Mahallesi 164 sokakta bulunan 8 aracın lastikleri Önceki gün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yarıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 14:42
Araçlara saldırı:1 gecede 8 aracın lastiklerini kestiler

Hızırbey Mahallesi 164 Sokakta ikamet edenler dün sabah korkunç bir manzarayla güne uyandılar.

Araçlarını yolun kenarına park eden vatandaşlar sabah işe gitmek üzere evden dışarı çıkınca lastiklerinin kesik olduğunu fark ettiler. İlk etapta gözlerine inanamadıklarını belirten mahalleli daha sonra bazı araçların 4 lastiğinde birden yarıklığı görünce panik olduklarını bildirdiler.

Bunun üzerine hemen polisi aradıklarını belirten mahalleli bugüne kadar hırsızlık olayının bile yaşanmadığı sokakta böyle ürkütücü bir manzarayla karşılaştıkları için şaşkın olduklarını söylediler.

ÇOK KORKTUK
Güne başlarken böyle bir manzarayla karşılaştıkları için ilk etapta çok korktuklarını belirten mahalle sakinleri işyerlerine de geç kaldıklarını bildirdiler.

Olaydan ötürü kimseden şüphelenmediklerini çünkü sakin bir mahallede ikamet ettiklerini belirten vatandaşlar şu açıklamalarda bulundular: "Mahallemizde bugüne kadar hırsızlık olayı bile yaşanmadı. Ama bugün sabah araçlarımızın lastiklerinin kesildiğini gördük. Özellikle bıçak sokup çıkarılmamış yarılmış. Lastikler kullanılamaz hale geldi. Kimimizin 4 lastiği kimimizin ise 2–3 lastiği yarılmış. Toplamda ise 8 aracın lastikleri kesildi” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum