Araçların Lastiklerini Kesen 4 Kişi Yakalandı

Araçların Lastiklerini Kesen 4 Kişi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2015 09:52
Araçların Lastiklerini Kesen 4 Kişi Yakalandı

Ayazmana ve Vatan Mahallesinde araçların lastiklerini keserek araçlara zarar veren 4 şahıs yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğünce geçtiğimiz gün Ayazmana ve Vatan Mahallesinde park halinde bulunan araçların lastiklerini keserek araçlara zarar veren 4 şahıs yakalandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "18 Ekim 2015 günü, İlimiz Ayazmana ve Vatan Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın sabah araçlarının lastiklerinin kesilerek zarar verilmiş olduğunu görmeleri ve şikâyette bulunmaları ile Asayiş Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından olayın faillerin tespit edilmesi için gerekli çalışmalara başlanılmıştır. Yürütülen çalışmalar neticesinde kısa sürede olayın failleri oldukları anlaşılan 4 şahsın kimlik ve adreslerinin tespiti gerçekleştirilmiştir.

Olayın failleri oldukları anlaşılan M.T.B., E.H.U., H.İ.Z. ve M.M. isimli şahıslar, 21 Ekim 2015 tarihinde gece saatlerinde tespit edilen ikamet adreslerinde yakalanarak gözaltına alınmışlar ve 22 Ekim 2015 günü “Mala Zarar Verme” suçundan adli makamlara sevk edilmişlerdir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum