Arda Transferinde Önemli Gelişme

Ünal Aysal, Arda Turan’ın geri dönüşü için A. Madrid Başkanı ile görüştü ancak olumsuz yanıt aldı. Marin, “Falcao’yu kaybetmişken Arda’yı da satamayız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2013 11:37
Arda Transferinde Önemli Gelişme

Arda’nın geri dönüşü için ilk görüşme gerçekleşti. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Atletico Madrid ile ilk görüşmesini yaptı ancak beklediği olumlu yanıtı alamadı. Daha önce, “Chelsea’ye gitmezse Arda için harekete geçerim” diyen Ünal Aysal, İspanyol kulübü ile yakın ilişkilerini de kullanarak, Arda Turan’ın transfer şartlarını sordu.

ARDA DA SICAK BAKIYORDU AMA
İki kulübün anlaşması halinde G.Saray’a dönmeye sıcak bakan Arda Turan’ı, Madrid kulübü bırakmak istemediğini belirtti. Arda’nın yüksek bonservis bedeli için masada takas forma ile alternatif olarak duran Burak Yılmaz ismi de Madrid’in planları nedeniyle suya düştü.
Marin, Arda için hiçbir rakam konuşmayıp Başkan Ünal Aysal’a, “Arda, Atletico Madrid’de önemli işlere imza atıyor. Ve Falcao gibi önemli bir oyuncumuzu takımdan gönderdik. Bir de Arda’dan vazgeçemeyiz” dedi.

BAŞKA BİR GOLCÜ ALACAKLAR
AYRICa bu görüşmede Gil Marin, Atletico Madrid Kulübü’nün, Falcao’nun gidişi ile Avrupa’da forma giyen başka bir golcü ile anlaşmak üzere olduğu bilgisini de yakın dostu ile paylaştı. Kısaca İspanyol ve transfer kulislerinde dile getirildiğinin aksine Atletico Madrid’in Burak ile herhangi bir gelecek planı yapmadığı da ortaya çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.