Arda Turan transferi hakkında konuştu

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan mezun olduğu okulun öğrencileriyle buluşmasında, Fatih Terim'in gelişiyle birlikte takımda kalıp kalmayacağına yönelik önemli açıklamalar yaptı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2011 17:08
Arda Turan transferi hakkında konuştu

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, mezun olduğu Bayrampaşa Yahya Kemal İlköğretim Okulu'ndan öğrencilerle sergi gezdi, Lig TV'ye "Galatasaray'da kalıp kalmayacağına" dair açıklamalar yaptı.

"Hocamız hayırlı olsun, bize çok söz düşmez.. Fatih hoca bizde çok emeği olan bir insan, çok büyük saygım ve başka bir sevgim var kendisine. Umarım çok büyük başarılara imza atar. Çok büyük bir hoca büyük bir insan, umarım her şey çok güzel olur".

"Hocamızla her zaman sohbet ediyoruz, bu baba ve oğul çerçevesi içerisinde. Birbirimizi çok seviyoruz, konuşmamızı açıklayamam, çünkü antrenör - futbolcu ilişkisi içinde değil bizim konuşmamız".Şuanda milli maça konsantreyim. Tatil zamanında fazla kilolarımı vermek istiyorum çünkü sakatlık dönemleri geçirdim. Şuan Belçika maçı çok önemli. Tamamen ona konsantreyim ve bu konularda bana söz düşmez. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum. Ortada bir teklif var benim işimse futbol oynamak..Belçika maçında avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. 1 puan da fikstürde bize avantaj sağlar ama kazanmak istiyoruz. Belçika'yı yenebilecek güçteyiz. İstediğimiz gibi oynarsak 3 puanla dönebiliriz..Galatasaray tarihine yakışmayacak kötü bir performans sergiledik. Bu tür sezonlar olabilir. Bir kazaydı diyelim. Umarım yeni sezonda her şey çok daha güzel olacak."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.