Ardem Dil Merkezi Başarıya Doymuyor!

Ardem Dil Merkezi Başarıya Doymuyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2015 17:59
Ardem Dil Merkezi Başarıya Doymuyor!

Isparta’da İngilizce eğitiminde akla gelen ilk kurumlardan olan Ardem Dil Merkezi, LYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz yıl LYS–5 Yabancı Dil Sınavında Türkiye 40.’sı Isparta 1.’si olan ARDEM DİL MERKEZİ öğrencisi Cennet Rümeysa GÜNDÜZ’den sonra, 2015 LYS sonuçlarında da Ardem Dil birinciliği kimseye kaptırmadı.

ARDEM DİL öğrencilerinden Feyza Sena AvşaR, ÖSYM tarafından Salı günü açıklanan sınav sonuçlarına göre Türkiye 11.’si ve Isparta 1.’si, Selin Aleyna Gül Türkiye 49.’su ve Isparta 2.’si oldu.

Kurum adına açıklama yapan Ardem Dil Merkezi Müdürü Hüseyin Kahraman, bu başarıyı zaten beklediklerini, öğrencilerini yıl boyu sınavlara alanında son derece uzman ve yeterli bir öğretmen kadrosu ile hazırladıklarını ve en önemlisi öğrencilerini birer müşteri olarak değil, gerçekten öğrenci olarak görüp onlara en doğru rehberliği ve kaynakları sağlayarak hedeflerine ulaştırdıklarını belirtti.

Kahraman sözlerine şu şekilde devam etti: “Ardem Dil ailesi olarak mutlu ve gururluyuz. Verdiğimiz emeklerin bu şekilde karşılığını görebilmek gerçekten sevindirici. Türkiye derecesi yapan öğrencilerimizin yanı sıra LYS-5 alanında Isparta’da ilk 10 içinde 8 öğrencimiz var. Umarız ki bütün öğrencilerimiz istedikleri üniversite ve bölümlere yerleşirler. ARDEM DİL, ikinci yılında 2 Isparta birinciliği ve Türkiye derecelerinden sonra, yabancı dil sınavlarında ilimizdeki en önemli eğitim kurumu haline gelmiştir. Artık geçmişteki başarılarla da övünmeyi bırakıp geleceğe bakmalı ve öğrencilerimiz için en faydalı, kaliteli eğitimi, doğru yaklaşımları sağlamaya odaklanmalıyız. Ayrıca Ardem Dil öğrencisi olmayan bütün LYS-5 öğrencilerini de üniversite tercihlerinde yardımcı olmak üzere Ardem Dil Merkez’ine bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum