ARE Doğalgaz’dan Altın Fırsat

Isparta’da doğalgaz sektöründe adından sıkça söz ettirmeyi başaran ARE Doğalgaz, kelimenin tam anlamıyla müşterilerine altın fırsatlar sunuyor. ARE Doğalgaz DemirDöküm kombi alan herkese 1 gram külçe altın hediye ediyor.

Yayınlanma:
ARE Doğalgaz’dan Altın Fırsat

Gün geçtikçe yaygınlaşan doğalgaz, sektörde de hareketlenmelere sebep oluyor. Birbirleriyle rekabet halinde olan doğalgaz firmaları da birbirinden ilginç kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

KOMBİDE ALTIN FIRSAT
ARE Doğalgaz başlattığı kampanya ile DemirDöküm Kombi alan herkese 1 gram külçe altın hediye ediyor. Ayrıca kredi kartına 18 Ay’a varan taksit imkanlarıyla müşterilerine fırsatlar sunuyor.

HAKLI GURUR
ARE Doğalgaz İşletme sahibi Makine İmalat Mühendisi Yakup Şahintürk “Şirketimiz, doğalgaz alanında yer alan tüm işleri başarıyla tatbik edip, farklı iş sahası yaratmış ve doğalgaz piyasasında yerini almıştır. Şirket sözleşmesinde yer alan tüm kalemlere sadakatle bağlı kalan şirketimiz değişen teknolojiye de ayak uydurmayı bilmiştir.

Kuruluşumuz ticari sicilinde belirtilen hizmetleri için gerekli ilişkileri ve ihtiyaçları üst seviyede bir disiplin anlayışı ile karşılamak amacı ile yönetim ve organizasyon prosedürlerini oluşturmuş, bilgi ve tecrübeyi hayata geçirme konusunda uzmanlaşmıştır. Yapılan her bir yapının dünya yüzeyine şekil verecek kadar iddia taşıdığına inanmaktayız. İşlerine bu kadar ciddi bir bakış açısı ile yaklaşan firmamız, iştigal ettiği konularında başarılı olmanın haklı gururunu yaşamaktadır” ifadelerini kullandı.

GEÇEN YIL 450 TESİSAT DÖŞEDİK
Makine Mühendisi Şahintürk “Ortalama geçen yıl 450 tane doğalgaz tesisatı yaptık. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti. Kaliteli malzeme kullanmaktayız. Tesisatlarda 2 yıl garanti veriyoruz. Biz kurum olarak işimiz bitince işimiz bitti deyip çekip gitmiyoruz. Tesisat işinin ardından servis ve bakım hizmeti ile de müşterilerimizin yanında oluyoruz” dedi.

ANAHTAR TESLİM SİSTEM SUNUMU
Şahintürk, “ARE doğalgaz DemirDöküm’ün yetkili bayisidir. DemirDöküm, müşterilerine mühendislik alt yapısı kuvvetli ve yaygın bayi teşkilatı ile hem ürün satışı hem de anahtar teslim sistem sunumu konularında hizmet vermektedir.

Ayrıca, güçlü servis teşkilatı ile de müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, satış sonrası hizmetlerini çok hızlı bir şekilde karşılamaktadır. Ücretsiz keşif ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Bu kampanyalar ve uygun kaliteli bir hizmetle bütün Ispartalı hemşerilerimize hizmet vermekten de mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum