Arınç'ın Sözlerine Balaman'dan Açıklama Geldi

Bülent Arınç'ın sözlerine Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'dan cevap geldi;

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2011 10:28
Arınç'ın Sözlerine Balaman'dan Açıklama Geldi

Isparta ziyaretinde yerel seçim yenilgisinin sebebini yanlış aday tercihi olarak açıklayan Bülent Arınç'ın bu sözlerine Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'dan cevap geldi;

Hasan Balaman şunları söyledi: "Ben bir teşkilat adamıyımdır. , Benim de gelecekte siyasette bir yerlerde görev alıp-almamam konusunda sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ne takdir ederse biz ona her zaman razıyız.

Altın yere düşmekle değerinden bir şey kaybetmez. Bugün Isparta halkına sorulduğu zaman Isparta halkının şahsımın belediyecilik anlayışı ile ilgili ne kanaatte olduğunu herkes bilmektedir. Ben şu anda aktif siyasetin içerisinde değilim. Ama vatandaşla iç içe olan bir adamım.

Isparta merkezinde ofisini açmış, gücüm yettiğince Isparta halkının ihtiyaçlarını karşılamaya, sorunlarını çözmeye ve hizmet etmeye çalışmaktayım. Bu da bir Isparta sevdalısı olduğumun göstergesidir. Hiç kimse gelecekle ilgili niyet okuma sevdası içerisinde olmasına gerek yok. Ben şahsım olarak AK Partimizin ve Başbakanımızın arkasında dimdik durmaya devam ediyorum”dedi.

Bülent Arınç'ın Hasan Balaman İle İlgili Açıklamaları İçin Tıklayınız..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum