Arkadaşına Satırla Saldırdı

Kız meselesi yüzünden tartışan 2 arkadaş minibüsün içinde tartıştı. Tartışma şahıslardan birinin arkadaşına satırla saldırarak yaralaması ile sonuçlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2014 21:32
Arkadaşına Satırla Saldırdı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde Kız meselesi yüzünden tartışan 2 arkadaş minibüsün içinde tartıştı. Tartışma şahıslardan birinin arkadaşına satırla saldırarak yaralaması ile sonuçlandı Samimi iki arkadaşın tartışması kanlı bitti.

Edinilen bilgilere göre araları samimi olan arkadaşlar O. K. A. İle Nevzat A. Gece birlikte vakit geçirdikten sonra gündüz saat 11.00 sıralarında Katlı Otopark arkasında bulunan otoparkta minibüs içerisinde tartışma yaşadı. İddiaya göre O.K.A. isimli şahıs bir anda sinirlenerek arkadaşı Nevzat A.’ya satırla saldırdı. Aldığı darbeler ile sağ ve sol bacak ile sol dirsekten yaralanan Nevzat A. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KIZ MESELESİ OLDUĞU SANILIYOR

İki arkadaşın birgün öncesi gece birlikte vakit geçirdikleri belirlendi. Ertesi gün yaşanan bukanlı tartışmaya bir kız meselesinin neden olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre O.K.A arkadaşı Nevzat A.’nın kız arkadaşı hakkında dedikodu çıkardığını bu nedenle kavga ettiklerini söylediği ileri sürüldü.

AMELİYATA ALINDI

Hastaneye kaldırılan Nevzat A. İlk müdahalenin ardından hemen ameliyata alındı. Yaralının durumunun ameliyattan sonra kesinlik kazanacağı vekati raporun verileceği öğrenildi. Zanlı ise olaydan sonra polis ekipleri tarafından gözlm altına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye çıkarılan ve Nöbetçi Mahkemede ifade veren zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nurettin ARKAN / ÇINARALTI

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum