Arkamızda Koskoca Isparta Var

Arkamızda Koskoca Isparta Var

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2017 17:49
Arkamızda Koskoca Isparta Var

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Gökhan Çelebi, başta 32 Gençlik olmak üzere tüm taraftarın takıma büyük desteği olduğunu ifade ederek, geçen sezon iç sahada bazı maçların bu desteklerle kazanıldığını söyledi. Çelebi, “Arkamızda koskoca bir Isparta şehri var. Bundan aldığımız güçle hocalar olarak biz daha güçlüyüz” dedi.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Gökhan Çelebi, katıldığı Basın Kulübü programında yeni sezon için görüşlerini belirtti. Geçen sezonda taraftarın büyük rol üstlendiğini dile getiren Çelebi, “Ispartaspor, eskiden profesyonel liglerde namı olan bir takımdı. Hep şampiyonluğa oynardı. Aynı şekilde Davrazspor formasının bir ağırlığı var” dedi.

MEŞALEYİ 32 GENÇLİK YAKTI

Çelebi, şunları söyledi: “Meşaleyi yakan 32 Gençlik oldu. Onların coşkusu diğer taraftarları da etkiledi. Geçen sezon taraftarımız 2-3 maçı direkt etkiledi. İçerdeki Dumlupınar maçını 2-0’dan taraftar desteği olmadan 10 kişiyle çevirmek mümkün değildi. Akşehir maçında çok kötü ilk yarıdan sonra maçı çevirdik. Serik maçında kötü oynamamıza rağmen taraftar bizi sahada tuttu. Bucak maçında müthiş bir atmosfer vardı. Bizim hiçbir endişemiz yok. Bizde kimsenin sahip olmadığı bir güç var. Bizim taraftarımız var. Biz il takımıyız. Arkamızda koskoca bir Isparta şehri var. Bundan aldığımız güçle hocalar olarak biz daha güçlüyüz. Yardımcı hocamızla konuşuyoruz. Bir açılış maçı yapalım bu çocuklar buradaki coşkuyu ve seyirciyi görsünler, ondan sonra işimiz çok daha kolay. Taraftarımız geçen sezon mağlup duruma düştüğümüz zaman dahi bize desteklerini hiç bırakmadılar. Her şey bizim aleyhimize de dönebilirdi.  Bu sene daha fazla destek bekliyoruz. Çünkü biz Isparta’nın çocuklarıyız. Bu sene iyi bir takım kurduk. Muhakkak takviyeler olacaktır. Ama şuandaki takım iyi bir takım.

DAVRAZSPOR’DA OYNAYAN PRİM YAPTI

Davrazspor olarak çizgimizi bozmak istemiyoruz. Davrazspor buna muktedir, şehir buna muktedir. Grupta henüz fikstür çekilmedi ama belki il takımı 2 tane olacak. Davrazspor’un Ispartaspor’dan gelen bir gücü var. Ispartaspor, eskiden profesyonel liglerde namı olan bir takımdı. Hep şampiyonluğa oynardı. Aynı şekilde Davrazspor formasının bir ağırlığı var. Geçen sene aldığımız bütün oyuncular prim yaptılar ve oynayanı, oynamayanı takımlar istedi. Bu durum onların performanslarının yanı sıra Davrazspor’un ağırlığından. Biz buraya gelecek oyunculara da onu söylüyoruz. Bir başka takıma gidebilirsiniz ama burada altın gibi değerinizi ikiye katlarsınız. Sağ olsunlar her gelen diğer takımlara söyledikleri rakamların çok daha aşağısını söylüyorlar. Geçen sezon o çocuklar o bayrağı buraya getirdiler. Bize düşen bayrağı ileriye götürmek. Hepsine teşekkür ederiz.

MEMLEKET SEVDALISI BİR İNSAN

Başkanımız hem hizmet hem de memleket sevdalısı. Çok iyi bir insan. Bize de çok faydası oluyor. Tek başına çok uğraşıyor. Ben bu kadarını beklemiyordum. Ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Bu sene iyi olacak inşallah.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.