Art Niyet Aramaya Gerek Yok!

Ajans32’nin gündeme getirdiği Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Pansiyonunun yemekhanesinin tadilatla kız ve erkek yemek salonu olarak ikiye bölünmesi konusundaki haberimize yetkililerden cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2013 15:11
Art Niyet Aramaya Gerek Yok!

Isparta Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Pansiyonunda yemekhanenin kız ve erkek bölümü olarak ikiye ayrılması hakkında Ajans32’nin yaptığı habere yetkililerden cevap geldi.

Pansiyonda kalan kız öğrencilerin böyle bir uygulama istediğini ileri süren yetkililer özellikle kız öğrencilerin daha rahat ve çabuk hareket edebilmeleri için yemekhanenin bölünmesini istediklerini kaydetti.

 

Yetkililer öğrencilerin kendilerine “Özellikle sabahları pijamalarımızla inip rahatça kahvaltı etmek istiyoruz ancak yemekhanemizin karışık olması buna fırsat vermemektedir. Karışık bir şekilde yemek yemek istemiyoruz. Bu konuda gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz” şeklinde talepte bulunduğunu belirterek “Biz öğrencilerimizin rahat edebilmeleri için böyle bir uygulamaya gittik. Arkasında başka bir şey aramanın anlamı yok” dedi.

O HABER İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum