Artık Eski Türkiye Olmayacak!

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine işaret ederek "Bu süreci de aşarsak, artık eski Türkiye olmayacak" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2014 11:42
Artık Eski Türkiye Olmayacak!

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine işaret ederek, seçimlerin eski Türkiye ile Yeni Türkiye seçimi olacağını ileri sürdü. Özel, "Bu süreci de aşarsak artık eski Türkiye olmayacak" dedi.

Partisinin Beyşehir İlçe Merkezi'nde düzenlenen sandık danışma danışma toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel, "İstikrar varmış yokmuş, yerine kim gelecekmiş, bunun hiç o yanı düşünülmüyor. Yeter ki, Ak Parti'den kurtulalım. İşte bu dönemde daha çok üzerimize gelecekler. 30 Mart'tan daha çetin ve çetrefilli bir dönemde seçim süreci geçireceğiz. O yüzden bu tür çalışmaları devam ettirip ne yapıp edip cumhurbaşkanlığı seçiminde de iyi netice almak zorundayız. İlçe yönetiminde bulunun arkadaşlarımız biraz daha fedakarlık edecek, çünkü yüzdük yüzdük kuyruğuna getirdik. Türkiye artık yeni Türkiye mi olacak, yoksa eski Türkiye'ye dönüş mü olacak? İşte burası çok önemli. Bu süreci de aşarsak artık eski Türkiye bir daha olmayacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum