Artık Herkes Alıp Satamayacak

Artık Herkes Alıp Satamayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2015 18:12
Artık Herkes Alıp Satamayacak

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, otomobil ticaretini tanımlayıcı yasanın çıkmasıyla herkesin otomobil satamayacağını söyledi.

Isparta Oto Galecileri ve Otomotivciler Derneği Genel Kurulu'na katılan MASFED Genel Başkanı AydınErkoç, otomobil ticaretinin tanımlanması ile ilgili çalışmalarının sonuç verdiğini ve istedikleri yasanın AVM'lerle ilgili yasayla birlikte çıktığını söyledi. Yeni yasa ile artık herkesin araç satamayacağını belirten Erkoç, "Rent a Car'cılık yapan da araba alıp satıyordu. Polisi, öğretmeni herkes araba alıp satıyordu. İnşallah bundan sonra bu mesleği adam gibi yapan insanlar bu geçen kanun teklifi ile daha ciddi boyutlara gelerek, işlerini daha düzenli yapma imkanı bulacak. Bu güzel bir müjde bizler için" dedi.

KORSAN GALERİCİLİĞE SON
Çıkan yasa ile uygulanacak yaptırımların galericilik mesleğini daha kaliteli hale getireceğini savunan MASFED Genel Başkanı Erkoç, hem tüketicinin korunacağını hem de esnafın daha fazla kazanacağını belirtti. Aydın Erkoç şöyle konuştu:

"Uygulanacak bir takım yaptırımlarla birlikte mesleğimiz daha kaliteli hale geliyor. Bir ara korsan taksiler vardı. Büyükşehirlerde bunlar daha fazlaydı. Bunun önüne geçildi. Şimdi bizde korsan galericilerin önüne geçeceğiz. Mesleğimiz daha kaliteli hale geliyor. Bunun yanında tüketici de korunuyor."

Satılan araçlara bir yıl garanti verileceğini belirten Erkoç, sigorta şirketleriyle konuya ilişkin görüşmeler sürdürdüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum