Artık Isparta’nın 2. Lig’de Bir Takımı Var

Antalya Türk Telekom, Isparta Sportif Gençlik Spor Kulübü oluyor…

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2014 21:39
Artık Isparta’nın 2. Lig’de Bir Takımı Var

Isparta’ya voleybolda yeni bir profesyonel takım kazandırılıyor. Antalya Telekom, Isparta Sportif Gençlik Spor Kulübü olarak güller diyarını 2. Lig’de temsil edecek.

Isparta voleybolda önemli bir atağa geçti. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Antalya Türk Telekom, tüm haklarını yeni kurulan Isparta Sportif Gençlik Spor Kulübü’ne devrediyor. Isparta voleyboluna, Antrenör Timur Kapsal ve Ispartalı İşadamı Emin Kılınç’ın destekleriyle Isparta sporuna bir ivme kazandırıldı.

Konuyla ilgili konuşan İş adamı Emin Kılınç, “Timur Hocam’la sporculuk hayatımızdan bu yana tanışıyoruz. Çocukluk arkadaşım Timur Kapsal, Emniyetspor’a da büyük destekleri olmuştu. Voleybolu tam anlamıyla sahiplendiğini gördüm. Antalya Türk Telekom’un kuruluşundan bu yana büyük emekleri var. Timur Kapsal, bu takımın babası, eşi Huriye Kapsal’da annesi. Bu takımın her şeyiyle 4 yıl boyunca ilgilendiler. BAL Liginden bugünlere getirdiler. Geçtiğimiz yıl 1. Lig’in eşiğinden döndüler. Geçtiğimiz yıl ben bu takıma sponsor oldum. Isparta basının da yer alan haberinin altına neden Isparta takımına sponsor olmuyorsun eleştirileri yapıldı. Ben de o eleştirilere hak verdim ve Timur Hocayla konuşup Isparta Sportif Gençlik Spor Kulübü’nü kurduk.

Sağolsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek Bey, tesisler konusunda yardımcı oldu. Isparta’nın eski günlerine dönmesi için hep birlikte hareket etmeliyiz. Bunun için de tüm kentin desteğine ihtiyacımız var. AK Parti Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’de bu konuya destek verdiler. Ayrıca Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Akif Üstündağ’a ve AK Parti eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt’a da teşekkür ediyorum. AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun’da desteğini esirgemedi.

El birliğiyle bu takımı 1. Lige çıkarırsak Beşiktaş’ı, Fenerbahçe’si Galatasaray’ı, ARKAS’ı Isparta’ya getirdiğimizi düşünün. İşte sporun katkısını o gün anlayacağız. 3 bin nüfuslu Gümüşhane Torul ilçesinin bile takımı varken, neden Isparta’nın da bir takımı olmasın” dedi.

Takımın ilk maçı 11 Ekim 2014’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ikinci maç ise 18 Ekim tarihinde Isparta’da 6 Mart Kapalı Spor Salonu’nda Tofaş Spor’la…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum