Artık Sıfır Araba Almak Zor Değil

Son yıllarda yaptığı atılımlarda adından sıkça söz ettiren Fiat, Isparta’da da Pürlü Otomotiv ile sektörün yıldızları arasına girmeyi başardı. Fiat’ın kredi ürünü olan Koç/Fiat Kredi ile siz daha showroom’dan çıkmadan krediniz hazır oluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2013 17:37
Artık Sıfır Araba Almak Zor Değil

Eskiden kuş serileriyle anılırken şimdilerde dünya devleriyle ortaklıklar yapan Fiat, Isparta’da da Pürlü Otomotiv ile sektörün parlayan yıldızları arasında yer almayı başardı.

PÜRLÜ OTOMOTİV’E MUTLAKA UĞRAYIN
Fiat/Pürlü Otomotiv Satış Müdürü Erhan Akkuş ile 17. SANTEK Yapı ve Dekorasyon ve Doğalgaz Fuarı’nda söyleştik. Ajans32 muhabirine, Fiat’ın ve Pürlü Otomotiv’in Isparta’daki çalışmalarını anlatan Akkuş, sıfır otomobil almak isteyenlere ,yüreklere su serpen haberler verdi. Sizin de hayalinizde bir otomobil satın almak varsa Fiat Pürlü Otomotiv’e uğramanızı tavsiye ederiz.

FİAT KUŞ SERİSİNDEN İBARET DEĞİL
Fiat/Pürlü Otomotiv Satış Müdürü Erhan Akkuş “Bizim esas amacımız, Fiat’ın marka olarak müşteri algısındaki yerini daha üst seviyelere taşımaktır. Bugün Fiat denildiğinde halkımızın aklına hala kuş serileri geliyor.Fiat markası gerek teknoloji gerekse satış sonrası hizmetleri ile sektör standartlarını çoktan aşmış konumdadır ” dedi.

DÜNYA DEVLERİYLE ORTAKLIKLAR
Fiat’ın dünya devleriyle ortaklıklarını da anlatan Akkuş, “ Fiat markası; Ferrari, Alfa Romeo, Maserati, Jeep, Lancia, ve Chrysler firmalarını barındıran marka ailesinin söz sahibidir” bilgisini verdi.

CHRYSLER AVRUPA VE TÜRKİYE’DE FİAT LOGOSUYLA
Fiat ;2012 yılının kasım ayında satışa sunulan Freemont modeli hakkında da bilgiler veren Pürlü Otomotiv Satış Müdürü Erhan Akkuş, “Freemont, Chrysler firmasıyla yapılan anlaşmadan sonra Türkiye pazarının ilk ürünüdür.Bundan sonrada Chrysler ürünleri, Avrupa ve Türkiye pazarına Fiat logosu altında sunulmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

PÜRLÜ: OTOMOTİV’DE GÜVENİN ADI
Pürlü Otomotiv’in köklü bir kuruluş olduğunu kaydeden Satış Müdürü Akkuş, “Pürlü Otomotiv olarak 1983’ten bu yana Isparta’da Ford Yetkili Servis olarak hizmet veriyoruz. 2012 ağustosta İstanbul Caddesi üzerinde Fiat ana bayi olarak hizmete başladık.
Fiat Isparta Burdur ana bayii olarak Sav yolu üzerinde plazamızın inşaatı kısa süre içerisinde başlıyor.
Sav Yolu üzerindeki kompleksimizin içerisinde, Satış-Servis-Yedek parça olarak Fiat 3S plaza ve akaryakıt istasyonumuzla hizmete gireceğiz. Hedefimiz 6 ay içerisinde inşaatı bitirmek’’
Yeni açılmamıza rağmen Ispartalıların ilgilsi bizleri çok mutlu etti. Bizlerde müşterimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz” dedi.


SİZ SHOWROOMDAN ÇIKMADAN KREDİNİZ HAZIR
Pürlü Otomotiv Satış Müdürü Erhan Akkuş, kendi kredi kuruluşları olan Koç-Fiat Kredi ile araç almak isteyenlere uygun alternatiflerle çözüm ürettiklerini sözlerine ekledi. Akkuş, Koç Fiat Kredi ile showroomdan çıkmadan krediniz hazır. Tüm prosedürleri showroomda çözüyoruz. Bunun yanı sıra düşük faiz oranları ve 18.000 bin liraya 18 ay sıfır faiz ile araçlarımızı kredilendirebiliyoruz” diye bilgi verdi.

FİAT YENİ MODELLERLE SANTEK’TE
Fiat, Yeni Modelleri ile Fuarda! Çevreci teknoloji ileriyle olduğu kadar fiyat/fayda orantısında ön plana çıkan güçlü modelleriyle Türkiye’nin tercih ettiği otomotiv markası olarak dikkatleri üzerine çekiyor, 2013 Isparta Fuarı’nda tanıtacağı yeni modelleriyle ataklarına devam ediyor. Fiat Türkiye, küçük sınıfta yer alan ve şehir içi kullanım özellikleriyle efsaneleşen iç mekân sihirbazı modeli Yeni Linea; geniş iç hacmi, ergonomik koltukları, sınıfının en uzun diz mesafesiyle tüm aileye konforu sunarken şıklıktan asla ödün vermiyor. Geniş ve sade iç kabiniyle sağladığı ferahlığı, döşemelerindeki kalite ve zarafetle tamamlıyor., Fiat Grubu’nun Chrysler Grubu’yla yaptığı ortaklığın simgesi haline gelen SUV özellikleri taşıyan başarılı modeli Fiat Freemont’u fuar kapsamında tanıtarak satışa sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum