Artık Yeter!

Galatasaray’a yönelik eleştirilerin artık dozunu aştığını söyleyen Burak Yılmaz, sarı kırmızılı camiaya, “Bizim birbirimizden başka tutunacak dalımız yok” mesajını verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2014 14:07
Artık Yeter!

Sezona kötü başlayan Galatasaray’ın, Avrupa şampiyonlar ligi ve Türkiye Ligi’nde peş peşe puan kayıpları yaşaması eleştiri oklarının bir anda futbol takımına yönelmesine neden oldu. Bu eleştirilerden en çok nasibini alan isim ise Burak Yılmaz…

Birçok kişi sarı kırmızılı takımın en önemli gol silahı olan tecrübeli futbolcunun formsuz olduğu görüşünü savunuyor. Bu eleştirilere GSTV’de cevap veren Burak Yılmaz ise, camia olarak zor günler yaşadıklarına dikkat çekerek ‘bu zor günleri birbirimize kenetlenerek aşabiliriz’ mesajını verdi. Eleştirilerin artık dozunu aştığını vurgulayan milli futbolcu, “Bütün Galatasaraylılar şunu bilsin ki; bizim birbirimizden başka tutunacak dalımız yok” diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın röportajının tamamı bugün GSTV'de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.