Arya Sanat Akademiden Büyüleyici Bir Yeni Yıl Konseri

Eğitim dönemi boyunca emek veren, geleceğin müzisyenleri ve sanatçı adayları öğrencilerimiz özel bir günde sahneye çıkma fırsatı bularak önemli bir deneyim yaşadı.

Yayınlanma:
Arya Sanat Akademiden Büyüleyici Bir Yeni Yıl Konseri

Eğitim dönemi boyunca emek veren, geleceğin müzisyenleri ve sanatçı adayları öğrencilerimiz özel bir günde sahneye çıkma fırsatı bularak önemli bir deneyim yaşadı.

30 Aralık tarihinde Isparta AVM Kültür Merkezinde düzenlediğimiz Yeni Yıl Konserineu geleceğin yıldızı 160 öğrencimiz katılarak yeni yıl coşkusunu adeta bir festivale dönüştürdü. Gençlerimizin heyecanını paylaşmak üzere konserimize gelen İl Millî Eğitim Özel Öğretim Şube Müdürü Syn. Ali ASLAN Beyefendiye ve Değerli Velilerimize çok teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİLERİMİZ SAHNEDE DEVLEŞTİ

Sırasıyla gruplara ayrılan öğrencilerimiz bir birinden özel klasik eserleri enstrümanlarıyla hayat verdi. Grup programı sonunda öğrencilerimize katılım sertifikaları verilerek ögretmenleri ile birlikte aile fotoğrafı çekildi.

OKUL ÖNCESİNDEN ÜNİVERSİTEYE KADAR MÜZİK/SANAT EĞİTİMİ

TC MEB Özel Arya Sanat Akademi Kurucusu ve Genel Koordinatörü Melih PALAZEKİN, MEB çatısı altında okul öncesi dönemden üniversiteye kadar her yaş grubundan öğrenciye enstrüman ve müzik teorisi eğitimi verdiklerini belirterek; şöyle devam etti: Yeni Yıl Konserimize 160 öğrencimiz katıldı. Bir o kadar da kayıt yaptıramadığımız öğrenci var. Belli bir kontenjan dahilinde en iyi eğitimi veriyoruz. Arya Sanat Akademi'yi özel bir konservatuvar olarak düşünebiliriz. Bizim en büyük amacımız, gençleri bir dünya markası yaparak vizyonlarını ortaya çıkarmak, kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak kalmalarını sağlamaktır.

Isparta'da MEB onaylı eğitim veren tek sanat okulu olarak gururluyuz. Bu sorumluluk duygusuyla geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye kararlıyız.

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-1.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-2.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-3.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-4.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-5.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-6.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-7.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-8.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-9.jpg

arya-sanat-akademiden-buyuleyici-bir-yeni-yil-konseri-10.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.