Asayişte Bir Terfi Bir De Ödül!

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, önceki akşam polisevinde düzenlediği toplantıda Asayiş Şube Müdürlüğü personeli ile bir araya gelirken, başarılı asayiş ekiplerini ödüllendirdi. Or, toplantıda Eğirdir Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Emniyet Amiri Yasin Orakoğ

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2012 12:38
Asayişte Bir Terfi Bir De Ödül!


Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Polis Evi’nde düzenlediği akşam yemeğinde başarılı polis memurları ve komiserlerini ödüllendirdi.
Toplantıda bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Or, Asayiş Şube Müdürlüğü personelinin yaptığı özverili ve başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik -beraberliğin, azim ve kararlılığın ildeki huzur ve güvenliğe katkı sağlayacağını dile getirdi.

İl Emniyet Müdürü Or yaptığı konuşmada, “Değerli arkadaşlarım, en alt rütbedeki personelimizden İl Emniyet Müdürünüz olarak bana kadar hepimiz bu hizmet halkasının birer mensubuyuz. Başarı, ortak akıl ve güçle sağlanır” dedi.

Öte yandan program, geçtiğimiz günlerde Antalya’dan Isparta’ya ‘gasp ve hırsızlık’ amaçlı gelen şüpheleri suçüstü yakalayan 1 komiser ve 6 polis memuru için düzenlenen törenle devam etti. Or, başarılı çalışmalar yapan personelini ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirirken, Asayiş Ekipler Amirliği’nde Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Yasin Orakoğlu’na da başarı dileklerinde bulundu.

Asayiş Ekipler Amirliği görevinden İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Amiri Orakoğlu ise mesai arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra ekiplerine görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.