Aşçılık Bölümü Öğrencileri Derece Kazandı

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerinin Tüm Aşçılar Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen 10.İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali'ne katıldığı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2012 14:36
Aşçılık Bölümü Öğrencileri Derece Kazandı

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerinin Tüm Aşçılar Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen 10. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali'ne katıldığı bildirildi.

SDÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerinin Dünya Şefler Birliği (World Association of Chefs Societies) desteği ile düzenlenen festival kapsamında, dünyaca ünlü aşçıların jüri üyeliğini yaptığı yarışmaya katıldığı belirtildi.

Açıklamada, öğrencilerden Doğan Can Arat, Tuğcan Özbey ve Murat Can Arın'ın dördüncü olduğu kaydedildi. Yarışmaya yerli ve yabancı bin 750 kişinin katıldığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.