Asfaltta Yeni Hedef 205 Km

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce 2013 yılı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları başlatılıyor.

Yayınlanma:
Asfaltta Yeni Hedef 205 Km

Geçen yıl itibariyle altyapısıyla birlikte 80 km’lik yol dayanıklı asfaltla kaplanırken, 2013 yılı hedefi 205 km olarak belirlendi.

Isparta Belediyesi, 2013 yılı altyapı ve asfalt sezonunu 238 (Karakavak) Cadde’sinden başlatılıyor. Bu kapsamda yıpranmış asfaltın freze ile kaldırılmasına başlandı. Caddede incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Geçen sezon çalışmalarımızı İstanbul Yolumuzun sağ şeridinde tamamlamıştık. Yeni sezonumuzu açtık, yoğun çalışmalarımıza başlıyoruz. İkinci derecedeki ana caddelerimize başlıyoruz” dedi.

2013 yılı hedeflerini 205 km olarak seçtiklerini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ikinci bir asfalt serici makinenin daha gelmek üzere olduğunu ifade ederek, “Çift koldan çalışılacak.

Ekiplerimiz profesyonel, araçlarımız uç noktada kaliteli. Araçlarımız her sezon çalıştıkça kendisini birkaç defa amorti ediyor. Isparta’nın ciddi anlamda altyapı ve asfalta kavuşması için çalışmalarımızı bu yazın da devam ettireceğiz. Vatan Mahallemizin en önemli caddelerinden birisi. Bu caddemize aynı zamanda bir Türk lideri olan Dr. Sadık Ahmet Caddesi ismini de veriyoruz. Kendisini rahmetle anıyorum. Bu caddemizin de tüm altyapı eksiklikleri giderilecek, yağmur suyu çalışmaları sıfırdan yapılacak ve dayanıklı asfalta kavuşturulacak. Yine bu caddelerimize de başlangıç ve bitiş tarihlerini belirteceğiz.

Başarılı bir şekilde de bu sezonu geçireceğimize inanıyorum. Bu işin başlangıç noktası programlarımıza göre bu caddemize nasip olmuştur. Vatan, Gülevler, Ayazma ve çevre mahallelerimizin sakinleri ile tüm halkımıza yapılan bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın incelemelerine katılan Vatan Mahallesi Muhtarı İrfan Şentürk de, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Şentürk, yağmur yağdığında caddeden geçemediklerini söylerken “Şehrin tabanına inmek, altyapıyı çözerek asfalt dökmek, her babayiğidin işi değil. Caddemizin altyapısıyla birlikte bitirilerek, asfaltlanmasıyla birlikte ne su göreceğiz nede sıkıntı çekeceğiz. Çalışmalar sonrası belki de suyu özleyeceğiz. Sayın başkanıma, daire müdürlerine ve tüm ekibine teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.