Aşk Engel Tanımadı

Isparta'da yürüme engelli 31 yaşındaki Gülşen Uludağ ile Bursa'da yaşayan yürüme engelli 36 yaşındaki Ersan Ertan'ın internette başlayan aşkları, nikah masasında mutlu sona ulaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2014 11:42
Aşk Engel Tanımadı

Ortak arkadaşlarının aracılığıyla internet üzerinden tanışan yürüme engelli 31 yaşındaki Gülşen Uludağ ile Bursa'da yaşayan yürüme engelli 36 yaşındaki Ersan Ertan, bir süre sonra birbirlerini hiç görmeden sevdiklerini anlayarak evlenmeye karar verdi. Çiftleri buluşturan ise kendileri gibi yürüme engelli olan Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç oldu.

Bilgiç'in engellilere yönelik düzenlediği Çanakkale gezisi organizasyonuna katılan Gülşen Uludağ, Bilgiç'e Bursa'da yaşayan Ersan Ertan ile görüşmek istediğini söyledi. Otobüsle Bursa'ya giderken girişte bir akaryakıt istasyonuna Ersan ve ailesi geldi. Gezi otobüsündeki 46 kişi şaşkınlık içinde otobüsten indi. Damadın babası Ersan'ı getirdiğini belirterek, akaryakıt istasyonunda Gülşen'e yüzük takarak Ersan'ı da gezi ekibine teslim etti. Ertan Ertan Ispartalı gezi ekibi ile birlikte Isparta'ya geldi.

EVLERİ BİLE HAZIR

Isparta'ya birlikte gelen Gülşen ve Ersan, Muhtar Kadriye Bilgiç'e birbirlerini sevdiklerini, ayrılmak istemediklerini söyledi. Muhtar Bilgiç, devreye girerek ailelerle görüştü. Bilgiç çift için Çünür Mahallesi'nde kendi evinin yanında da bir ev bularak eve rahatça girip çıkmaları için evi engelsiz hale getirdi.

İkisi de yürüme engelli olan Gülşen ve Ersan, kıyılan nikahla mutlu sona ulaştı. Çift nikah salonunun merdivenlerin çıkamayacağı için salonun girişinde masa kurulurken, nikah memuru da çiftin nikahını giriş bölümünde kıydı. Nikah memuru, evlenme cüzdanını ikisine birden teslim etti.

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Gülşen, Ersan ile arkadaşı aracılığıyla internet üzerinden tanıştıklarını belirterek, "Biz engelleri aştık. Şu anda da buradayız" derken, damat Ersan Ertan ise, "Akaryakıt istasyonunda babam Gülşen'e, 'Kabul ediyor musun?' diye sordu. O da kabul etti. Annem yüzük taktı. Bugün nikahımız kıyıldı. Isparta'da yaşayacağız. Biz engelleri aştık ve başardık. Evlilik cüzdanımızı elimize aldık" diye konuştu.
GELİNDEN SÖZ İSTEDİ

Çiftin nikah şahitliğini yapan Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ise, "Evlenmelerinde engel vardı ama başardık. Evlerini aldık. Eşyalarını yerleştirdik. Onların mutlu olmasından dolayı çok mutluyum. Düğünlerini de yaptık mı artık bir iş imkanı var mı yok mu ona bakacağız. Bu konuda Isparta duyarlıdır. Yetkililere de buradan duyuruyoruz" dedi.

Nikahın ardından düzenlenen kına gecesinde ise Gülşen ve Ersan dans etti, türküler eşliğinde oynadı. Çiftin yüzüklerini, aynı zamanda oryantiring sporcusu olan Ersan'ın antrenörü Mustafa Kemalpaşa Belediyesi Spor Sorumlusu Önder Balta taktı. Balta, yüzükleri takmadan önce Gülşen'e, "Biz Ersan'ı vermek istemedik ama sen ısrarla almak istedin. Ersan benim için çok değerli bir sporcu, onu çok iyi yerlere getirdik. Türkiye dördüncüsü oldu ama sen Isparta'dan birinci çıkarmaya söz ver" dedi. Gülşen'in söz vermesinin ardından yüzükler takıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum