Asker, Polis El Ele

Asker, Polis El Ele

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2016 21:34
Asker, Polis El Ele

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında büyük başarı gösteren Isparta Emniyeti ve vatansever askerler şimdide il girişlerini birlikte kontrol ediyor. Birçok ilde giriş çıkış kontrolleri kaldırılırken Isparta’da Vali Şehmus Günaydın’ın koordinesinde Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma kuş uçurtmuyor. İl girişlerindeki kontrol noktalarında 24 saat nöbet tutan ekipleri ziyaret eden Emniyet Müdürü Halil Altan “Yorgunluğunuzu biliyoruz ama Isparta’mız için yaptığımız bu görev bizi bezginliğe sevk edecek bir yorgunluk değil. Asker ve polis el ele ülkemizin daha huzurlu günlere kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek 15 Temmuzdan buyana devam eden vatan müdafaasında emeği geçenlerin tarih sayfalarına yazılacağını belirtti.

15 Temmuz gecesi FETÖ'ye mensup bir grup askerin gerçekleştirdiği darbe girişimine, vatandaşlar başta olmak üzere emniyet ve TSK içerisinde gerçek vatansever askerler mücadele ederek karşı koydu.
Darbe girişiminin ardından FETÖ'cü hainlerin yakalanması için yapılan çalışmalara katılan askerler, zaman zaman da polisle birlikte çalışarak, firari olan FETÖ'cülerin yakalanması için yoğun çaba sarf ediyor. Bu çalışmanın bir örneği de Isparta'da yaşanıyor.

ISPARTA GİRİŞLERİ KONTROL ALTINDA
Türkiye’nin birçok ilinde şehir giriş çıkışlarındaki kontrol noktalarında 24 saat nöbet tutulmazken Isparta’da Jandarma ve emniyet ekipleri çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Isparta Emniyet Müdürlüğü ile Isparta Jandarma Komutanı'na bağlı ekipler, birlikte Isparta’nın 4 giriş ve çıkışlarında 24 saat kesintisiz firari FETÖ, şüphelilerin yakalanması için çalışma yapılıyor. Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan'ın da ziyaret ettiği uygulama noktasında polis ve askerler, birbirlerine yardımcı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

TARİH SAYFALARINA YAZILACAK
Nöbet noktalarını ziyaret eden Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan “Vatanımızın müdafaasında, ikinci kurtuluş savaşında duruşumuzun ne olduğunu tarih yazacak. İsimlerimiz yazmayacak ama yaşananları yazacak. Yazılanlar burada yaşanların hikayesi olacak. Yorgunluğunuzu biliyoruz ama Isparta’mız için, Ispartalılar için yaptığımız bu görev bizi bezginliğe sevk edecek bir yorgunluk değil. Vatansever askerimiz ile vatansever polisimiz her zaman canımızı ortaya koyarak vatanı müdafaaya devam edeceğiz. Asker ve polis el ele ülkemizin daha huzurlu günlere kavuşması için bu tür çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü, terör olayları nedeniyle emniyet il binası ile tüm karakolların önüne beton bloklar yerleştirerek önlemlerini aldı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü, ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle kent merkezinde ve ilçelerde güvenliği en üst seviyeye çıkardı. Emniyet binası ve tüm polis merkezlerinin önüne beton bloklar yerleştirildi. Güvenlik en üst seviyeye çıktı.

Emniyet binasının ana giriş kapısına beton bloklar konuldu.Diğer yandan polis merkezlerine de yine aynı şekilde beton bloklar yerleştirildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü tam teyakkuza geçerek kentte de giriş ve çıkışlarda güvenliği artırdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum