Asker Ve Aileleri Misafir Edildi

Isparta Belediyesi, İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı bünyesinde görev yapan ve yemin eden asker ile ailelerine konaklama noktasında yardımcı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2011 10:32
Asker Ve Aileleri Misafir Edildi

Yemin töreni sonrası asker ve aileleri Isparta Belediyesi'ne gelerek konaklama noktasında yardım talebinde bulundu. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatlarıyla başlatılan 'Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Etmek İster misiniz?' Projesi kapsamında asker ve aileleri gönüllü aileler ile pansiyonlara yerleştirildi.

Öğlen saatlerinden itibaren belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne müracaat eden asker ve aileleri burada çalışanlar tarafından bir süre misafir edildi. Misafir kaldıkları süreç içerisinde gönüllü aileler ve pansiyonlarla irtibata geçen belediye çalışanları ailelerin taleplerini yerine getirmek için yoğun uğraş içerisine girdi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek vatani görevlerini yapan askerleri ve onların ailelerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak misafirlerin Ispartalılarla buluşturulduğunu söyledi. Askerlerin vatani görevlerini en iyi şekilde yaparak ailelerine ve memleketlerine mutlu bir şekilde dönmeleri temennisinde bulunan Başkan Günaydın, "Sizleri misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Asker aileleri de Isparta Belediyesi tarafından yürütülen 'Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Etmek İster misiniz?' Projesi'nden duydukları memnuniyeti dile getirirken, böyle bir projeye öncülük eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ettiler

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.