Aşkına Karşılık Bulamayınca...

Yalvaç Gazipaşa Caddesinde bir inşaatın 5. katına çıkan 26 yaşındaki M. Ç. isimli şahıs intihara teşebbüs etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2013 03:22
Aşkına Karşılık Bulamayınca...

Binanın üst katına çıkarak kendisini atmaya hazırlanan genci lunaparkta eğlenen vatandaşlar fark ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen Emniyet birimleri şahısı ikna ederek aşağıya indirdi.

ÖNCE MİNAREYİ DENEDİ
Teravih namazı kılındığı sırada Devlethan Camiine koşarak gelen M. Ç. minareye çıkmak istedi. Ancak minare kapısı kilitli olunca başarısız olan M. Ç. buradan koşarak uzaklaşarak bu kez inşaat halindeki binanın en üst katına çıktı. Kendisini atmaya kalkışan M. Ç. vatandaşların fark edilmesi üzerine hemen polise haber verildi. Olay yerine çok sayıda emniyet ekibi, itfaiye ve ambulans geldi. Halkın meraklı bakışları arasında polisler tarafından ikna edilen genç aşık aşağıya indirildiği sırada 'Seviyorum lan, Allahıma kitabıma çok seviyorum' çığlıkları arasında polis aracına bindirilerek sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü.

Haber: Nurettin Arıkan / Yalvaç Çınaraltı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum