Aslanlar Kamp Biletini Kaptılar

Galatasaray Futbol okulunun hafta sonu İstanbul’da düzenlenen futbolcu seçmelerine götürdüğü iki aslan gösterdikleri başarı sayesinde sömestri kapına katılım biletini kaptı.

Yayınlanma:
Aslanlar Kamp Biletini Kaptılar

Isparta Galatasaray Futbol okulu sorumlusu ve aynı zamanda hocası olan Cabir Celil Bozkurt seçmeler hakkında yaptığı açıklamada “ İstanbul’da 18-19 Ağustosta Türkiye’nin her yerindeki futbol okullarından seçilmiş 2 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Isparta Galatasaray futbol okulunu İstanbul'da en iyi şekilde temsil eden sporcularımız, Aziz Yavuz ve Efe Oğuz seçmelerde gösterdikleri performanslarıyla Galatasaray'ın sömestr tatilinde Antalya'da yapacağı kış kampına davet edildiler. Okulumuzu ve antrenörlerimizi gururlandırmasının sevincini yaşıyoruz. Seçmeler yıl boyunca belirli tarihlerde yapılıyor. Bizlerde elimizden geldiğince Isparta’daki okulumuzda başarılı olan sporcularımızı götüreceğiz” dedi.  

 

aslan.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.