Aslıhan Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Çevre Yolu’nda 24 Ekim’de meydana gelen trafik kazasında tır çarpması sonucu ağır yaralanan 21 yaşındaki Aslıhan Cingirt, yaşam mücadelesini kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2013 12:17
Aslıhan Yaşam Mücadelesini Kaybetti

24 Ekim tarihinde çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakımında tedavi gören 21 yaşındaki SDÜ Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi yaşam mücadelesini kaybetti.ajans32

Meydana gelen trafik kazasında Aslıhan Cingirt (21) ağır yaralanmıştı. Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı Avni Cingirt'in kızı olduğu öğrenilen Aslıhan Cingirt (21) SDÜ Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi genç kız sabah derse yetişmek için Modern Evler Mahallesi çevre yolunda karşıdan karşıya geçerken bir tır’ın çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Aslıhan Cingirt (21) SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ameliyata alındı. Acil Kan ihtiyacı olan yaralıya kan verebilmek için Emniyet Müdürlüğünün çok biriminden polisler kan verebilmek amacıyla SDÜ Tıp Fakültesi hastanene koştular. O günden bu yana SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun bakımında tedavi gören Aslıhan Cingirt, bugün yaşam mücadelesini kaybetti.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum