Aslında 47 Liraymış

CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş, M.Y isimli vatandaşın dairesine kestiği bir aylık 35 bin 571 lira 60 kuruşluk elektrik faturasındaki hatayı kabul ederek, düzelme yaptı. Fatura 47 liraya düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2014 12:27
Aslında 47 Liraymış

Batıkent Mahallesi’nde bulunan İstiklal Sitesi’ndeki M.Y isimli şahsa ait daireye CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş tarafından kesilen Haziran ayı faturasının 35 bin 571 lira 60 kuruş olduğunu daha önce duyurmuştuk.

Faturayı görünce büyük bir şok yaşayan M.Y. bunun bir hata olduğunu ve düzeltilmesi için gereken müracaatları yapacağını bildirmişti. M.Y’nin yaptığı itiraz kabul edilerek, elektrik sayacı tekrar okundu. Tekrar okuma sonucunda CLK Akdeniz hatasını kabul ederek, 35 bin liralık faturayı 47 liraya düşürdü. 35 bin liralık şok faturadan kurtulan M.Y, derin bir nefes alırken, vatandaşlara da her ay faturalarını dikkatlice kontrol etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Öte yandan elektrik sayacı okumada hata yapan CLK Akdeniz, konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

kent32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum