ASYA’dan Müstahsillere Özel Ödül

40 yıllık geçmişi ile gıda sektörünün en köklü şirketlerinden Asya, geleneksel hale getirmeyi hedeflediği “müstahsil ödülleri töreni”nin ikincisini geçtiğimiz gün Eğirdir’deki fabrikasında gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2012 09:51
ASYA’dan Müstahsillere Özel Ödül

Düznelenen programa Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir, Eğirdir İlçe Kaymakamı Yalçın Yılmaz ve Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in katıldı.
Programda yıl boyunca Asya’nın en çok elma alımı yaptığı müstahsiller ve en çok elma alımı yapılan köylerin muhtarları ödüllendirildi.

ASYA Yönetim kurulu Başkanı Selahattin Önen törende yaptığı açılış konuşmasında ASYA’nın kuruluşunun 40. Eğirdir bölgesindeki varlığının 20. yılı olduğunu ifade ederek, kuruldukları günden bugüne müstahsilleri en önemli iş ortakları olarak gördüklerini, meyve alımda daima müstahsillere öncelik vermeye gayret ettiklerini dile getirdi.

Konuşmasında Eğirdir’in en önemli yaşam ve geçim kaynağının toprak olduğuna işaret eden Önen, “Eğirdir meyveciliğinin gelişimi ve gelecek nesillerimizin yaşam kalitesi icin topraktan aldığımızı toprağa vermeli, üretim ve ürün kalitemize azami derecede hassasiyet göstermeliyiz. ASYA olarak Eğirdir meyveciliğinın sürdürülebilir gelişimi ve meyve kalitesinin artmasıyla uluslararası pazarda rekabet gücü kazanılması konusunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz, 2013 yılı itibariyla da bu konuda cok ciddi bir projeyi hayata gecirmeye hazırlanıyoruz. Bu projemiz kapsamında özellikle zirai ilaç kullanımı ve doğal gübreleme yöntemleri konularında sizlerle ele elele vererek bir yeniden yapılanmaya gitmeyi ve bölgemizdeki ürün kalitesini uluslararası standartlara çıkartmayı arzu ediyoruz. Bu süreçte siz müstahsillerimizin tam desteğini ve sahiplenmesini bekliyoruz. ” dedi. Konuşmaların ardından plaketler sahiplerini buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.