At Arabalarına Trafiğe Çıkış Uyarısı!

İl Trafik Komisyonu, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması adına at arabalarının trafiğe çıkış saatlerine sınırlama getirdi. Sınırlamaya uymayan at arabalarına ceza yazılarak, trafikten men işlemi uygulanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2012 17:41
At Arabalarına Trafiğe Çıkış Uyarısı!

Isparta’da İl Trafik Komisyonu’nun aldığı karara göre, kentteki trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması adına at arabası olarak tabir edilen araçların trafiğe çıkışlarına sınırlama getirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan uygulamada sınırlamaya uymayan at arabalarının trafikten men edileceği duyuruldu.

Karayolları Trafik Kanunu gereğince, il sınırları içerisinde mahalli ihtiyaç ve şartlara göre trafik düzeni ve güvenliği konularını yürüten İl Trafik Komisyonu 19 Kasım’da yapılan toplantıda bir dizi kararlar aldı.

Yapılan toplantıda at arabaları da masaya yatırılırken, karara göre at arabaları artık ‘kış aylarında 08.00–16.00, yaz aylarında da 08.00–18.00’ saatleri dışında trafiğe çıkamayacak.

Komisyon tarafından düzenlenen toplantıda alınan kararda, yeni düzenleme dışında at arabalarının trafiğe çıkması yasaklandı.

Yasağa uymayanlar hakkında güvenlik güçleri tarafından, Kabahatler Kanunu gereği idari işlem yapılarak, at arabalarının trafikten men uygulamasına gidileceği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.