Atabeton Şirketine 'Çürük Beton' İddiası

Belediyesi’ne ait Atabeton şirketi ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2011 18:32
Atabeton Şirketine 'Çürük Beton' İddiası

Atabey Belediyesi’ne ait Atabeton şirketi ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Sağlam İnşaat Sahibi Osman Sağlam, Doğancı Mahallesi’nde yaptığı inşaat için Atabeton şirketi ile C30 tabir edilen beton anlaşması yaptıklarını, beton döküldükten sonra Yapı Denetim Firması tarafından yapılan laboratuar incelemelerinde ise betonun sözleşmeye uygun olmadığının ortaya çıktığını söyledi.

Beton analizlerinin C30 kalitesinden daha düşük çıkması üzerine Müteahhit Osman Sağlam inşaatını tamamen yıktı. Sağlam ayrıca, yıkım alanına “Temeli yıkış sebebimiz; Atabey Belediyesi’nden almış olduğumuz C30 betonun tahliller sonucu çürük çıkmasıdır” yazılı bir pankart astı.

Müteahhit Osman Sağlam, betonun sözleşme dışında çıkması nedeniyle zarar ettiklerini ve Atabey Belediye Başkanı Ali Bal’dan zararın teminini istediklerini söyleyerek, “Ali Bal zararı karşılamayacaklarını söyledi. Bizde mahkeme kanalıyla zararımızı tespit ettirdik” dedi.

Osman Sağlam ayrıca, laboratuar sonuçlarının kötü çıkmasından sonra Bayındırlık İl Müdürlüğü’ne müracaat ettiklerini ve yetkililerin söyledikleri ile bir kez daha şok olduklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum