Atabey Binicilik Tesisi'nde Bir İlk

Binicilik Kursları başlıyor. Ayda 12 kez verilecek kursların fiyatları ise tüm çocukların faydalanması 120 TL olarak belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2013 17:02
Atabey Binicilik Tesisi'nde Bir İlk

Isparta'nın Atabey İlçesi'nde bütün spor dallarının gelişimi için her türlü faaliyete destek vererek öncülük eden Atabey Kaymakamlığı geleneksel sporların yaşanması için de gerekeni yapıyor. Bu çerçevede, İlçede bulunan Binicilik Tesisleri dikkat çekiyor.

Bir çok misafirin ağırlanabildiği Binicilik Tesislerinde, at yetiştiriciliğinin yanı sıra binicilikte öğretiliyor. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyaretçiler atların da bulunduğu tesislerde çocukları ile birlikte ve bakıcılar nezaretinde ata binme fırsatı buluyor.

Binicilik Tesisleri İşletmecisi Bekir Kılıç, çocukları atlarla buluşturmaya kararlıolduklarını belirterek, "Binicilik Kurslarımız başlıyor. Hafta'da 3 gün olmak üzere ayda 12 kez binicilik kursu verilecek. Tüm çocuklarımızın bu imkandan faydalanması içinde fiyatlarımız gerçektende uygun. Aylık kurs ücretimizi servisde dahil olmak üzere 120 TL olarak belirledik" dedi.

Binicilik tesisi bünyesinde profesyonel öğreticiler nezdinde kursların verileceğini belirtenKılıç, " Binicilik sporu gelişim dönemindeki çocuklara bedenen sportif bir direnç kazandırırken doğal terapi özelliği ile hayal kurma yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyor.

Binicilik sporuna başlayan çocuklar, kendisinden bedenen büyük, kiloca ağır bir canlıyı kontrol etmenin verdiği heyecan sayesinde saklı kalmış öz güven duygularını açığa çıkartıyor. Bu da günlük uğraş ve aktivitelerini doğru şekilde yapmalarına yardımcı oluyor" şeklinde konuştu.

Yaz Kursları için detaylı bilgi almak isteyenlerin 0552 232 32 32 ve 0544 232 32 32 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.