Atabey Halkı Başkan Ali Bal'ı İstifaya Davet Etti

Atabey halkı Belediye Başkanı Ali Bal’a tepkili. Tepkinin nedeni ise Belediye Başkanı Bal’ın hem işçileri işten çıkarması hem de ilçeye beklenen yatırımı yapamaması.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2011 10:21
Atabey Halkı Başkan Ali Bal'ı İstifaya Davet Etti

Atabey’de beton şirketi ile kum-çakıl işletmesinden çıkarılan işçiler, bugün ilçede Belediye Başkanı Ali Bal’ın istifa etmesi için imza kampanyası başlattılar. ‘Atabey’in geleceği için’ ismi verilen imza kampanyasına vatandaşlar büyük destek verdi.

İmza kampanyasını başlatan isimler arasında yer alan Birol Dikmen, bir saat içerisinde yaklaşık 400 kişinin imza attığını söyledi. Dikmen, “Belediye olarak geri gidiyoruz. Hizmet üretilmiyor. İki buçuk yıldır personel mağdur. Verilecek zamlar verilmiyor maaşlar zamanında ödenmiyor. Tüm Atabey halkının desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bal’a tepki gösteren vatandaşlar, Bal’ı istifaya davet ettiler.

İmza kampanyasına katılan öğrenciler de otobüs bilet fiyatlarından şikayetçi oldu. 2.5 liradan otobüse bindiklerini ifade eden öğrenciler, “Şayet bu ücret 1.25 TL olsa her gün gidip gelme şansımız olur. Ama 2.5 lira olunca bizi sıkıntıya sokuyor. Bu kadar kısa mesafe için 2.5 lira talep etmek bizce yanlış” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.