Atabey Kaymakamı Sedat İnci: 'Bu yaz Tatil Yapmadım'

Atabey Kaymakamı Sedat İnci, yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz başlaması için çalıştığını belirtirken, “Ben, bu yaz tatil yapmadım" dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2012 23:43
Atabey Kaymakamı Sedat İnci: 'Bu yaz Tatil Yapmadım'

Atabey Kaymakamı Sedat İnci, yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz başlaması için kendisinin tatil yapmadığını belirtirken, “Bu yaz çok çalışıldı. Bir şeyi itiraf ediyorum. Ben bu yaz tatil yapmadım. Sayın Isparta Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz neredeyse hiç tatil yapmadı. Okullarımızın tamamı bizzat ziyaret edilerek eksiklikler yerinde tespit edildi” dedi.

İlçesi Atabey’de eğitim öğretim yılının açılışında konuşuna Kaymakam Sedat İnci, yazın hiç tatil yapmadığını söyledi. İnci, “Eğitimdeki idareci arkadaşlarımızla yeni sisteme sorunsuz bir geçiş sağlamak amacıyla bütün yaz yoğun bir şekilde çalıştık.

Bu yaz çok çalışıldı. Bir şeyi itiraf ediyorum. Ben bu yaz tatil yapmadım. Sayın Isparta Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz neredeyse hiç tatil yapmadı” dedi.

Atabeyde birinci önceliklerinin eğitim olduğunu kaydeden İnci, “Eğitimde başarı için hepimize büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor. İlçemizde eğitim başarısının artırılması için üzerine görev düşen herkesin mesai gözetmeksizin bu vazifelerini yerine getirmesi gerekir. Eğitimcilerin en önemli vazifesi; vatanına, milletine bağlı başarılı gençler yetiştirmektir. O yüzden çocuklarımıza 'yuvanıza, sevgi ocağına, öğretmen yüreğine hoş geldiniz diyerek onları bağrımıza basıyoruz.

Milli eğitimdeki idareci arkadaşlarımızla yeni sisteme sorunsuz bir geçiş sağlamak amacıyla bütün yaz yoğun bir şekilde çalıştık. Bu yaz çok çalışıldı. Bir şeyi itiraf ediyorum. Ben bu yaz tatil yapmadım. Sayın Isparta Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz neredeyse hiç tatil yapmadı. Okullarımızın tamamı bizzat ziyaret edilerek eksiklikler yerinde tespit edildi. Okullarımızın fiziki eksikliklerinin giderilmesi hususunda arkadaşlarımız yoğun bir şekilde uğraş verdi.

Çok güçlü bir eğitim kadrosuyla yeni eğitim-öğretim sezonuna başlıyoruz. Bütün anne babalardan, okul aile birliklerinden, öğretmenlerimizden, okul müdürlerimizden rica ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirelim. Okulumuza, çocuklarımıza ilgi gösterelim. Çocuklarımız için yapılacak her türlü fedakârlık ülkemizin geleceği için teminattı” dedi.

Öğrenci velilerine seslenen İnci, “Başarıyı yakalamak kolay değildir. Başarıda sadece öğrencinin çalışması yeterli değildir. Velilerimiz de "Eğitim ailede başlar" sözünün ruhuna uygun olarak çocuklarımıza iyi bir model olmalı, okul ve öğretmenlerimizle işbirliği içinde çocuklarımızın yetişmelerine katkı sağlayarak onların takipçisi olmalıdırlar” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.