Atabey ve İslamköy’e Kız ve Güreş Takımı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Atabey ve İslamköy’de ata sporumuz güreşle ilgili takım kurarak yeni şampiyonlar çıkarmak için kolları sıvadıklarını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2012 16:59
Atabey ve İslamköy’e Kız ve Güreş Takımı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçelerdeki gençleri kazanmak amacıyla bir takım çalışmalar yapılıyor. Yaz ayından bu yana ilçe ve beldelerde bir takım çalışmalar yapan İl Müdürlüğü, yeterli gördükleri öğrencileri kazanmaya çalışıyor.

İslamköy YİBO’da yıldız kız takımı, Atabey YİBO’da da yıldız erkek takımı kuruldu.

Yatılı Bölge Okullarıyla işbirliği halinde çalışan İl Müdürlüğü, çalışmalarına başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İslamköy ve Atabey’de güreş için önemli adımlar atıldığını belirterek, “İslamköy’de yıldız güreş takımı için Antrenör Esra Ak hizmet alımından kadromuza dahil ettik. Ayrıca Atabey’de de antrenörlerimiz yıldız erkek takımımızla ilgileniyor. YİBO’lar spor için bir avantaj” dedi.

Masa Tenisi, güreş, boks gibi dallarda uzun soluklu çalışmalar yaptıklarını söyleyen Gevrek, “Kısa zamanda Isparta bu dallarda Türkiye’de önemli bir yere gelecek. Ayrıca bayanlarda da güreşe el attık. Bu dalda da önemli işler yapacağımıza inanıyorum. Isparta’da sporun gelişmesi için elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Gevrek, spor tesisleri konusunda alan sıkıntısı çektiklerini belirterek, bütün dalları harekete geçirmek için biraz zamana ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum