Atabey'de Çocuk Şenliği

Atabeyde İlk Kez İlçedeki İlkokul ve Ortaokulların hazırladığı Çocuk Şenliği yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2015 09:18
Atabey'de Çocuk Şenliği

Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilke imza attı.”23 Nisan Haftası Etkinlikleri” kapsamında ilçemiz bünyesinde ilkokul ve ortaokulların hazırlayıp sunduğu “1. Geleneksel Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Tamamı Mustafa Sökmen Ortaokulu Müzik Öğretmeni İnan KILLIve İslamköy Hacı Yahya Demirel Okulu Müzik Öğretmeni Burcu KILLI tarafındanhazırlanan Şenlik Programı ,İstiklal Marşımız ile açılışı yapılarak mehterangösterisiyle devam etti.



Daha sonra çocuklardan oluşan müzik korosu eşliğinde bedenperkisyonu canlı performansı sergilendi.

Yüzlerce balonun çocukların üzerine bırakılarak çocukların gönüllerince eğlendiğişenlikte, animasyon gösterilerisergilenerek çocuk oyunları da oynandı.

TEOG öncesi öğrencilere motivasyonun da hedeflendiği şenlikprogramında ilçe öğretmenleri de koro çalışması ile destek verdi.
Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YAVUZşenlikprogramında yaptığı konuşmada; Atabey İlçesi bünyesinde ilki düzenlenenprogramın her yıl daha büyük coşkuyla yapılmasının hedeflendiğini belirterek ,TEOG sınavına girecek çocuklara başarılar diledi ve emeği geçenlere teşekküretti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.