Atabey’de “Her Öğrenciye 1 Nutuk”

Atabey’de “Her Öğrenciye 1 Nutuk”

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2018 15:01
Atabey’de “Her Öğrenciye 1 Nutuk”

CHP Atabey İlçe Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Her Öğrenciye 1 Nutuk” projesi kapsamsında ilçede öğrenim gören tüm öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’u hediye edilecek. Projenin destekçisi ise İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli.

Cumhuriyet Halk Partisi Atabey İlçe Başkanlığı tarafından “Her Öğrenciye 1 Nutuk” projesine İstanbul Avcılar’dan destek geldi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, proje kapsamında ilçeye 360 adet Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’unu gönderdi.

CHP Atabey İlçe Başkanı Mustafa Tüfekli, “İlçe Başkanlığı olarak her öğrencimize 1 Nutuk projesi hazırladık. Projemizi Genel Merkezimize de anlattık. Oldukça beğenildi. Akabinde İstanbul Avcılar Belediyesi sponsorluğunda ilçemize 360 adet Nutuk gönderildi. Ben baştan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan’a ve bu projeye sponsor olarak Nutuk’u Atabey’li öğrencilerimizle buluşturan Avcılar Belediye Başkanı Sayın Dr. Handan Toprak Benli’ye sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum