Atakan Yazgan, Isparta Atlı Spor Kulübünde At Bindi ve Ata Sporlarımıza Desteğini Yineledi

Atakan Yazgan, Isparta Atlı Spor Kulübünde At Bindi ve Ata Sporlarımıza Desteğini Yineledi

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, Isparta Atlı Spor Kulübünde At Bindi ve Ata Sporlarımıza Desteğini Yineledi

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün davet üzerine Isparta Atlı Spor Kulübü'ne gerçekleştirdiği ziyarette, spora ve sporcuya verdiği destekle bir kez daha öne çıktı. Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Ümit Yeter ve Burak Yeter tarafından özel olarak karşılanan Yazgan, kulübün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ata Sporlarımıza Desteğimiz Sürecek

Kulüp Başkanı Ümit Yeter, Atakan Yazgan'a kulübe katkılarından dolayı özel teşekkürlerini iletti ve Yazgan'ın, kulübe ait manejlerin yapılmasında büyük katkısı olduğunu vurguladı. Yazgan ise, "Ata sporlarının yaygınlaşması, benzer spor tesislerinin ve sosyalleşme alanlarının şehrimizde daha da artması için çaba göstereceğiz." sözleriyle spora ve ata sporlarına verdiği önemi bir kez daha dile getirdi.

Yazgan ekibiyle birlikte kulüpte düzenlenen kahvaltıya katılmasıyla birlikte, atlarla da özel olarak ilgilendi.

Daha sonra at binerek kulüpteki herkesin beğenisini topladı. Yazgan'ın sporcularla yakından ilgilenmesi ve kulübün faaliyetlerine katkı sağlaması, şehrin spor hayatına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Atakan Yazgan'ın Isparta Atlı Spor Kulübü ziyareti, şehirdeki sporun ve sporcuların desteklenmesine yönelik gösterdiği hassasiyeti ve gelecek dönemdeki hedeflerini vurgulaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.