Atakan Yazgan, Otobüs Durakları ve Otogar Esnafını Ziyaret Ederek Halkla Buluştu

Atakan Yazgan, Otobüs Durakları ve Otogar Esnafını Ziyaret Ederek Halkla Buluştu

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, Otobüs Durakları ve Otogar Esnafını Ziyaret Ederek Halkla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün sabahın ilk ışıklarında önce otobüs duraklarını ardından otogar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Yazgan'ın samimi diyalogları ve esnaf ile iç içe olması dikkat çekerken, otobüs duraklarındaki vatandaşlarla birebir sohbetler gerçekleştirerek sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaret sırasında Yazgan, vatandaşlara hoş bir sürpriz yaparak simit ve ayran ikramında bulundu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yazgan, "Kentimizin her köşesini ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluşmak benim için son derece önemli.Sizlerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerimizi paylaşmak istiyoruz." dedi.

Ardından Yazgan, otogar esnafını da ziyaret ederek onlarla sohbet etti ve iş yerlerini gezdi. Gece gündüz demeden çalışarak her zaman halktan yana olduğunu vurgulayan Yazgan, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Isparta'daki vatandaşlarla kurduğu samimi bağın, belediye başkanlığı döneminde de devam edeceğini ifade etti.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.