Atakan Yazgan Sorunları Dinledi, Çözüm Önerilerini Sundu

Atakan Yazgan Sorunları Dinledi, Çözüm Önerilerini Sundu

Yayınlanma:
Atakan Yazgan Sorunları Dinledi, Çözüm Önerilerini Sundu

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, şehrin farklı mahallelerinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarına devam ediyor. Bugünün durağı, Turan Mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yazgan, yerel halkın taleplerini dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

atakan-yazgan-sorunlari-dinledi-cozum-onerilerini-sundu-1.jpg

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Yazgan, mahallelinin tüm sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği soruları samimiyetle karşılayan Yazgan, çözüm önerilerini sunarak vatandaşların endişelerini giderebilmek adına aktif bir rol üstlendi.

Toplantı boyunca, mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog kuran Yazgan, sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşarak, mahallelinin güvenini kazandı. Turan Mahallesi'nin karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde ele alan Yazgan, yerel yönetim olarak bu sorunların üstesinden gelmek adına taahhütlerde bulundu.

atakan-yazgan-sorunlari-dinledi-cozum-onerilerini-sundu-2.jpg

Atakan Yazgan'ın Turan Mahallesi vatandaşlarıyla gerçekleştirdiği bu buluşma, yerel halkla yakın bir iletişim kurarak, sorunları doğrudan dinleme ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileme çabasını yansıttı.

Yazgan, Isparta'nın her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak, şehrin geleceği için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.