Atakan Yazgan’dan 8 Mart’ta Kadınlara Projelerle Dolu Kutlama

Atakan Yazgan’dan 8 Mart’ta Kadınlara Projelerle Dolu Kutlama

Yayınlanma:
Atakan Yazgan’dan 8 Mart’ta Kadınlara Projelerle Dolu Kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak kadınların eşit temsilini sağlamak için çeşitli projelerini açıkladı. Yazgan, iş, sosyal, kültürel, ve sportif faaliyetlere katılımı artırmak, güvenli alanlar sunmak, el ürünlerini satışa çıkarmak için pazar yeri desteği sağlamak, anne sağlığını takip etmek, yeni doğum yapan annelere destek paketi vermek, kadınlara pozitif ayrımcılık uygulayacağının sözünü verdi.

Ayrıca, Ispartalı kadınların emeğiyle turizm bölgelerindeki otellerin malzemelerinin üretilmesini sağlamak, hukuki konularda baro ile işbirliği yaparak kadınların yanında olmak, kadın sığınma ve dayanışma evleri kurmak gibi projeleri içeren Yazgan'ın mesajı, kadınların Isparta'da özgürce temsil edilecekleri bir yaşam vadetti. Yazgan, mesajını "İyi ki varsınız, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü Kutluyorum!" sözleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.