Atakan Yazgan'dan Gülbudak Tarım İşletmesi'ne Ziyaret

Atakan Yazgan'dan Gülbudak Tarım İşletmesi'ne Ziyaret

Yayınlanma:
Atakan Yazgan'dan Gülbudak Tarım İşletmesi'ne Ziyaret

8 Mart Emekçi kadınlar günümüzde ; Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Gülbudak Tarım İşletmesi'ni ziyaret etti. Kadın işçilerin çalıştığı bu işletmeyi ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde anlamlı bir buluşma gerçekleştiren Yazgan, emekçi kadınların yanında olduğunu vurguladı. İşletmede çalışan bütün kadın emekçilere karanfil hediye eden Yazgan, onların emeğine duyduğu saygıyı ifade ederek ‘
‘Emekleriyle dünyamızı daha yaşanılabilir hale getiren ve hayatın her alanında var olan kadınlarımızın varlığını hatırlamamız için tek bir güne ihtiyacımız yok, her an iyki varsınız ‘ diyerek ziyaretlerine devam etti.


Daha sonra bu anlamlı günde yaşlılarımızı da ihmal etmeyen , huzur evini ziyaret eden Atakan Yazgan, burada yaş alan teyzelerimizle ,amcalarımızla keyifli vakit geçirdi. Huzur evi yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Yazgan ve ekibi, buradaki sorunları yerinde inceleyerek yaşlıların ihtiyaçlarına odaklandı. Huzur evindeki yaşlılarla sıkı bir bağ kuran Yazgan, onlara karanfil hediye ederek ziyaret için teşekkür etti.

8 Mart Dünya kadınlar gününde, Atakan Yazgan'ın Gülbudak Tarım İşletmesi ve huzur evi ziyaretleri ve gün içerisinde de devam eden ziyaretleri kadınlara gösterdiği ilgi ve duyarlılığı yansıttı.

Isparta halkının beklenti ve ihtiyaçlarına odaklanan Yazgan, ziyaretlerle sıcak bir iletişim kurmayı sürdürüyor.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.