Atalay Demirci Uluborlu’yu Kahkahaya Boğdu

Yapmış olduğu 3000’in üzerinde gösteri, kendi yazdığı 3 şiir kitabı ve 1 şiir albümü ile milyonların gönlünde taht kuran ünlü komedyen Atalay Demirci Uluborlu’da Üniversiteli gençlerle bir araya gelerek gençleri kahkahalara boğdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2012 11:53
Atalay Demirci Uluborlu’yu Kahkahaya Boğdu

Programın Açılış Konuşmasını Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi adına Öğrenci Konseyi Meslek Yüksek Okulları Komisyon Başkanı Cevdet Soyguncu yaptı.

Soyguncu, bu etkinliğin düzenlenmesinde büyük emeği olan Belediye Başkanımız Mehmet Ünverdi’ye ve bu etkinlikte olduğu gibi yaptıkları diğer etkinliklerde de desteklerini kendilerinden esirgemeyen Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Programa Aksu, Atabey, Gönen, Keçiborlu ve Senirkent ilçelerinden üniversiteli gençler katıldı. Salonu dolduran kalabalık karşısında Atalay Demirci muhteşem bir gösteri sergileyerek bütün salonu kahkahalara boğdu. Programın sonunda Belediye Başkanımız Mehmet Ünverdi Atalay Demirci’ye Uluborlu’nun simgesi olan kiraz motifli seramik tabak hediye etti ve Öğrenci Konseyine desteklerinin giderek artacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum