Atamızı Andık

Atamızı Andık

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2015 13:18
Atamızı Andık

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 77. yıldönümünde özlem ve saygıyla anıldı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen anma programda Vali Vekili Fevzi Güneş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve Belediye Başkan Vekili Musa Kaya tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından söylenen İstiklal Marşı ile bayraklar göndere çekilerek akabinde yarıya indirildi.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Kültürpark konferans salonundaki İyaş Selçuklu Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa geçildi.

Programda günün anlam ve önemi belirtilen konuşmalarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı ve başarıları anlatıldı. Ardından Atatürk’ün hayatından, Kurtuluş Savaşı Mücadelemizden ve Cumhuriyet’imizin ilk yıllarından kesitlerin sunulduğu gösteriler yapılarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıldı.





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.