Ata'mızı Rahmetle Anıyoruz

Ata'mızı Rahmetle Anıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2015 10:17
Ata'mızı Rahmetle Anıyoruz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin her zaman güç vermeye ve yol göstermeye devam edeceğini söyleyen Başdeğirmen’in mesajı şöyle: “Çok büyük mücadeleler ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti için onun çizdiği yol, gösterdiği hedef; çağdaş medeniyet yarışının zirvesidir. Ekonomimizin güçlenmesidir. Büyük Atatürk ‘Tek bir şeye ihtiyacımız var o da çalışmak. Refah ve saadet ancak çalışkan insanların hakkıdır ’ diyerek bizlere esasında başarının asıl reçetesini de yazmıştır. Çok çalışarak onun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkacak, tarihimize layık olacağız. Bu bizim, vatanları için canlarını feda eden tüm şehitlerimize namus ve can borcumuzdur. İşadamları olarak üzerimize düşen çok önemli bir görev var; daha çok üretmek, daha çok istihdam sağlamak ve ekonomimizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi haline getirmek. Bunun için gerekli gücümüz de, aklımız da mevcut. Yeter ki birlik ve beraberliğimize her zaman sahip çıkalım. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük kurtuluş mücadelemizin başlatıcısı ve önderi, modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün hatırası önünde saygıyla eğiliyor, bir 10 Kasım’da daha şükran ve minnetle anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.