Atanur Göz Kadrosunu Genişletiyor

Atanur Göz Kadrosunu Genişletiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2016 15:27
Atanur Göz Kadrosunu Genişletiyor

Hızla büyüyen ve yeni yatırımlar ile hizmet alanını genişleten Atanur Göz Hastanesi, Doç. Dr. Özlem TÖK ile doktor kadrosunu genişletti.

Isparta’nın sağlık alanında öncü kuruluşlarından Özel Atanur Göz Hastanesi, kadrosuna dahil olan Doçent Doktor Özlem TÖK ile Retina hastalıkları, Oküloplastik Cerrahi ve Şaşılık alanında vermiş olduğu hizmetleri genişleterek devam ediyor.

Doç.Dr. Özlem Tök ; ani ya da yavaş görme kaybı, gözlerde ışık çakmaları, görüş alanında karanlık bölgeler oluşması şeklinde belirtileri olan; şeker ve hipertansiyon hastalıklarına bağlı kanamalar, retinadaki damar tıkanıkları, makula delikleri, retina dekolmanları / yırtıkları, vitreoretinal yüzey bozukluklarının erken teşhis ile, cerrahiye gerek kalmadan tedavi edilebileceğini, ayrıca Özel Atanur Göz Hastanesinin yapmış olduğu teknolojik cihaz yatırımları ile cerrahi gerektiren hastalarda da başarılı sonuçlar elde edilebileceğini söyledi.

Oküloplasti ve Orbita cerrahisi konusunda erişkin ve çoçuk hastalarda göz kapakları bozukluklarının ve göz yaşı yollarının tıkanıklık cerrahisinde yüksek vaka deneyimine sahip olduğunu belirten Doç. Dr. Özlem TÖK, Özel Atanur Göz Hastanesi’nde bu şikayetle başvuran hastalarında tedavilerinin yapılacağını belirtti.

Özel Atanur Göz Hastanesi yöneticilerince verilen bilgiye göre Retina ve Oküloplasti rahatsızlıkları olan hastaların randevu almaları sonucu kendilerine muayene ve ameliyatları hususunda yardımcı olunacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.