Atatürk Anıtı İçin Düğmeye Basıldı

Eğirdir Dündar Bey Medresesi yanında bulunan ve gidiş geliş karayolu arasında sıkıştırılmış vaziyetteki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması sırasında meydana gelen sıkıntıların giderilmesi için Eğirdir Kale Meydanı’nda Eğirdir Belediyesi tarafından yen

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2013 13:08
Atatürk Anıtı İçin Düğmeye Basıldı

Eğirdir Dündar Bey Medresesi yanında bulunan ve gidiş geliş karayolu arasında sıkıştırılmış vaziyetteki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması sırasında meydana gelen sıkıntıların giderilmesi için Eğirdir Kale Meydanı’nda Eğirdir Belediyesi tarafından yeni tören yeri yapılıyor.

Tarihî Eğirdir Kalesi önündeki eski trafo binası Belediye iş makineleri marifetiyle yıkılarak yarım saatte yerle bir oldu.

Trafo binasının yıkımını başından itibaren birlikte takibeden Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, çelenk merasimleri için yeni yapılacak tören alanı ve Atatürk Anıtı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Fen İşleri Müdürü Mimar Gülay Uysal ve Belediye personelinin de bulunduğu yıkım çalışmalarını çevreden görenler, yeni tören alanı yapılacağını öğrenince sevindiler.

Trafonun yıkımı sırasında Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in kararlı davranışı ile yeni tören yeri çalışmalarını başlatmasından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum