Atatürk Bulvarı Tamamlandı

Isparta Belediyesinin dayanıklı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmasına bir yenisi daha eklendi. İki aşamada gerçekleştirilen 104 (Atatürk) bulvarı yeni yüzü ile yeniden halkın hizmetine sunuldu.

Yayınlanma:
Atatürk Bulvarı Tamamlandı

Özkanlar kavşağı ile Karayolları kavşağı arasında bulunan ölünmüş 104. Caddedeki çalışmalar bir ay önce başlamış önce gidiş yönündeki yol’da çalışmalar sürdürülmüş ve trafiğe açılmıştı.

Bir bölümü trafiğe açılan yolun ikinci kısmı da bugün itibari ile hizmete açıldı. Her cadde ve sokakta olduğu yine bu yolun asfalt kaplama çalışması yapılmadan önce alt yapı hizmetleri yerine getirildi. Baştayağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu şebekeleri kontrol edildi.

Omayanalanlara yenisi döşenirken, eskimiş ve yıpranmış olan altyapılarda yenisi ile değiştirilerek uzun yılara hizmet etmesine önem gösterildi. Böylece dökülen asfaltında yaz boz tahtası gibi her seferinde kazılmasının önüne geçilmiş oldu. Böylece Belediye gelecek dönemlerde yapılacak olan masrafların da önüne geçerek bir taşla iki kuş vurmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum