Atatürk Cumhuriyeti'ni Yine Kuracağız

CHP Milletvekili Aday Adayı İsa Önder Dinçtürk, partisinin kadın kolları üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yayınlanma:
Atatürk Cumhuriyeti'ni Yine Kuracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Ecz. İsa Önder Dinçtürk, partisinin Kadın Kolları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Dinçtürk, burada yaptığı konuşmada "CHP'li olmak bizler için ayrı bir değr, ancak ön seçim bu değere bir değer daha kattı. CHP üyesi adayını belirleyecvek, saha da çalışacak ve başarıya ulaşacak. Bu son derece önemlidir" dedi.

Dinçtürk, "Biz Atatürk Cumhuriyetini kadınlarımızla kurduk. Kurtuluş Savaşı'nda kadının önemi, kadının değeri ortadadır. İşte şimdi, yeniden Atatürk Cumhuriyeti için kadınlarımıza büyük görevler, büyük fedakarlıklar düşüyor. Ben CHP'li kadınların bu özveride, bu fedakarlıkta en ufak bir teraddüte mahal vermeden çalışacağına inanıyorum" diye konuştu.

Milletvekili Aday Adayı İsa Önder Dinçtürk, partisinin kadın kolları üyeleri ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum