Atatürk İçin Herşeye Hazırız!

Atatürk İçin Herşeye Hazırız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2018 10:11
Atatürk İçin Herşeye Hazırız!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi Başkanı Batuhan Güldiken ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi Başkanı Batuhan Güldiken ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Güldiken, “Yoğun çalışan, üreten ve hassas bir belediye yarattığınız için biz her seferinde teşekkür etmek için gelmek istiyoruz. Bu havayı sizle birlikte solumak istiyoruz. Yerinde teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Özkanlar Kavşağına konan Atatürk ve Ülkü Adatepe Büstü için de teşekkür eden ADD Başkanı Batuhan Güldiken, “Orada herkesi karşılıyor. Bunun için çok mutluyuz. Hele bugün Atatürk büstlerinin tahrip edilmeye çalışıldığı günümüzde yüreklice çıkıp da bir meydana Atatürk Büstü yapabilmek herkesin harcı değil. Bu bizim için çok önemli. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, hepimizin ortak paydası O. Bunun yanında güncel ve sosyal alanda gördüğümüz otoparklar, kültürel yaşamda gördüğümüz Etnografya Müzesinden sonra devamı gelecek olan Ergenekon ve Dede Korkut Müzeleri bunların Isparta’ya çok önemli katkılarının olacağını düşündüğümüz projeler. Kitap Fuarımızın ikincisi yapılıyor. Isparta için önemli bir şey. İlki çok görkemli geçti. İnanıyoruz ikincisi de öyle olacak. Derneğimize belediyenizin ve şahsınızın katkıları için çok teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da, “Derneğimizin bizi ziyaret etmesi bizim için bir şereftir. Atatürk’ümüzün değeri gün geçtikçe daha fazla anlaşılmaktadır. Atatürk bitmeyen, tükenmeyen bir hazinedir. Türkiye Cumhuriyetinin en büyük şansı Atatürk’ün olmasıdır. Büyük bir lidere sahibiz. Türk Milleti şanslıdır, bu şans gün geçtikçe daha da ortaya çıkacaktır. Kamufle etmek isteyenler olabilir. Türk Milleti hiçbir zaman tarihten on bin yıldır silinmemiş, silinemeyecektir. Sizlere teşekkür ediyorum, böyle bir dernekte görev alıyorsunuz. Isparta Belediyesi olarak düzenleyeceğiniz etkinliklerde biz burada hazırız. Atatürk’ümüz için biz her şeye hazırız. Bu milletimizde hazırdır ve gün geçtikçe bu artacaktır” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum