Atatürk Parkı'nda Sona Gelindi

Isparta’nın şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2017 09:58
Atatürk Parkı'nda Sona Gelindi

Isparta’nın şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkında yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Parkına yeni yürüyüş yolları ve oturma alanları ile yeşil alanlar oluşturuldu.

Yapım işleri tamamlandıktan sonra Isparta Belediyesi tarafından işletilecek olan park ile ilgili olarak yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gülderen, “Atatürk Parkımız şehrin merkezinde bir yer. Burayı daha önce müstecir çalıştırıyordu, biz belediye olarak teslim aldık.

Park Bahçeler Müdürlüğü olarak burada çiçek dikimi yapıldı, şu anda özel tasarımlı dekoratif aydınlatma direklerimizin montajı yapılıyor. En kısa zamanda da havuzumuzun tadilatı yapılarak yenilenecek. Bunun yanında kafeterya bölümümüzde de tadilat çalışmaları tamamlanacak ve en kısa zamanda halkımıza burası hizmet vermeye başlayacak. Parkımız tüm halkımıza açık ve güzel bir şekilde belediyemizin işleteceği bir park olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum