Atatürk Stadyumuna Localar Yapılacak

Atatürk Stadyumuna Localar Yapılacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2020 13:37
Atatürk Stadyumuna Localar Yapılacak

TFF Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs koşullarının bu şekilde devam ettiği sürece maçların kesinlikle seyircisiz oynanacağını dile getirdi. Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’da Atatürk Stadyumu’nun her iki tribününe de localar yapılacağını söyledi.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir tarafından düzenlenen 2.ve 3. Lig takımlarının sorunlarının konuşulduğu toplantıya katıldı. Başkan Yazgan ayrıca Özdemir ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

SORUNLAR DİLE GETİRİLDİ
2. ve 3. Lig takımlarının sorunlarının konuşulduğu toplantı da ayrıca maçlarda gözlemcilerin tavır davranışları, gözlemcilerin raporları doğrultusunda kulüplere yazılan cezalar, maçların seyircisiz oynanmasının devam edip etmeyeceği, 2. ve 3. Lig takımlarının yayıncı kuruluşu olan misli.com ile ilgili sorunlar tartışıldı.

SÜREÇ DEVAM EDERSE SEYİRCİ ALINMAYACAK
TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu koşullar devam ettiği sürece maçların bu sezon kesinlikle seyircisiz oynanacağını dile getirdi. Özdemir, sadece localardan maçların izlenebileceğini vurguladı.

ATAKAN YAZGAN’DAN LOCA AÇIKLAMASI
Başkan Atakan Yazgan'da Isparta Atatürk Stadının her iki tribününe de loca yapacaklarını ve mümkün olduğunca çok taraftarımızın maçları izlemesi için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.